Den skjulte prins

Ole Dan Larsen (2008)

Den skjulte prins - et eventyr for hele familien

Vi er i eventyrenes kongerige. Der er selvfølgelig en konge. Han er aldrende og faldet noget af på den. Prinsen tørster efter at overtage magten og lægger planer sammen med den intrigante minister. En beklagelig ulykke vil desværre koste kongen livet.

Prinsessen fra naboriget er på besøg. Det er meningen, at hun skal giftes med prinsen, selv om de ikke elsker hinanden. Storpolitik på det nære plan. Kongen af naboriget vil også komme af dage, så prinsen også kan få magten der.

Så er der anderledes fredeligt i slotsskoven. Jægeren har efterhånden opgivet at lære sønnen Hans at jage. I stedet har han fået Hans ansat i køkkenet på slottet, og Hans tager afsked med dyrene. I eventyrets univers kan de selvfølgelig tale sammen.

Den kongelige køgemester laver festmiddag for prinsessen. Han har lidt problemer med kærligheden, så Hans sender ham af sted til kæresten og overtager styringen. De overivrige kokkedrenge spolerer imidlertid retterne, så Hans må kreere en vegetarmiddag. Den falder i alles smag, og prinsessen kommer for at takke kokken. Bingo! Sød musik opstår mellem Hans og prinsessen. Den ædle kaptajn gør sit bedste for at skræmme Hans væk, for det kan jo slet ikke gå an.

Prinsen får færten af romancen og bestiller et snigmord på Hans hos landsknægten Sigurd.Ministeren bestiller et snigmord på jægeren. Hvorfor? Kaptajnen forsøger at trænge til bunds i mysterierne.

Vil det lykkes de onde at slå de gode ihjel? Skal prinsessen leve i et kærlighedsløst ægteskab? Vil det lykkes kaptajnen at rede trådene ud og afdække fortidens dystre hemmelighed? Gode råd er dyre, men er dyrene så rådsnare, at de kan hjælpe Hans?

Mange spændende spørgsmål!

Få svaret i eventyret for hele familien - marionetspillet om Den skjulte prins