Sidste nyt
Sidste nyt

Himmerlandsbilletten

Nu kan du også bestille billetter til vores forestillinger i Kinorevuen på

www.himmerlandsbilletten.dk

Facebook

Skørping Marionetteater er nu kommet på Facebook. Husk at dele indslag med dine venner.

Kejserindens pengekiste

Vi arbejder på fuld tryk med Marionetteatrets nye forestilling:

Selma Lagerlöf - en legende - en tale - en samtale. Forestillingen er oversat og instrueret af Jacob Oschlag, der har valgt at fejre sit 50 års jubilæum som professionel instruktør med netop denne forestilling. Den har premiere d. 8. oktober 2017 kl. 12 i Skørping Kinorevu.

40 års jubilæum

Jo, det er rigtigt nok! Til april 2017 havde Skørping Marionetteater bevæget dukker og publikum i fyrretyve år. En del af medlemmerne har været med fra starten, og de fleste i omkring 35 år. Det har været 40 år med sjov, hårdt arbejde, glæder, udfordringer og forløsninger. Vi fejrede det med en forestilling, hvor vi spillede udvalgte scener fra adskillige tidligere og nuværende forestillinger.

Fru Salt og Hr. Peber

Vi spillede denne forestilling for nogle år siden, men har nu genopsat den. Det er et spil om mobning, der er et godt oplæg til en snak om dette evigt gyldige emne i børnehaver og i indskolingsafdelinger. Vi har spillet de på en del skoler i Rebild kommune og havde 4 velbesøgte forestillinger på Kulturdagene på Mors 2017 og oplevet stor interesse hos både pædagoger, lærere og børn.

Frøken Regnvejr

Vi har stadig dette stykke af Sophus Claussen på repertoiret, men har ikke spillet det i år.