Køb en forestilling

Skal du holde fest? Vil du give dit barn eller barnebarn en speciel oplevelse i børnehaven? Hvorfor så ikke lade Skørping Marionetteater være et fornøjeligt og usædvanligt indslag i festlighederne. Vi kan spille for jer både i Skørping og i din egen by.

Skørping Marionetteater har 2 scener: En fast scene i Kinorevuen i Skørping og en mobil scene, der med trailer og et par personbiler kan komme rundt i hele landet. Vores mobile scene kræver et sceneareal på: Loftshøjde min. 2,40m. Bredde min. 5,00m. Dybde min. 4,50m. Der skal kunne mørklægges i lokalet, og vi skal bruge 2 stikkontakter, 220 volt. Tilskuerantallet afhænger af lokalet og vil være 30-60.

Repertoire:

Vi har både forestillinger for børn og voksne på programmet.

Børneforestillinger:

Fru Salt og hr. Peber

Det er et stykke om mobning, et indlæg i den desværre altid værende debat om dét at være anderledes, at være fremmed.

Fyrtøjet

H. C. Andersens eventyr er både for børn og voksne, en rigtig familieforestilling

Voksenforestillinger:

Så længe vi kan danse

Forestillingen spilles kun i Kinorevuen Skørping

Selma Lagerlöf - en legende - en tale - en samtale

Legenden er Kejserindens Pengekiste. Talen er hendes berømte tale ved nobelprisoverrækkelsen i 1909. Samtalen er en dialog mellem instruktør Jacob Oschlag og publikum.

Hans og Grete

Se i øvrigt mere om forestillingerne under "På programmet".

Priser:

Priserne varierer fra 2000 kr. til 6000 kr. afhængig af hvilken forestilling, det drejer sig om. Det vil typisk være billigere at købe en forestilling på den faste scene i Skørping Kinorevu. Kommer vi med vores mobile scene er der tillæg for transport, dog ikke i Himmerland, og evt. overnatning.

Hør nærmere hos:

Runa Lauritzen, sekretær Skørping Marionetteater:

Tlf. nr. 3029 4825 eller på mail: runalauritzen@gmail.com