Køb en forestilling

Skal du holde fest? Eller har du et spændende arrangement. Hvorfor så ikke lade Skørping Marionetteater være et fornøjeligt og usædvanligt indslag i festlighederne: Inviter gæsterne til en forestilling i Kinorevuen i Skørping – eller i din by.

I Kinorevuen i Skørping har vi vores store scene. På den spiller vi forestillinger for voksne og børn. Vi har også en lille scene, hvor vi spiller forestillinger for børn og voksne.

Vores store scene er meget stor, så der skal en ganske særlig anledning til, hvis vi skal rejse ud med den. Den vejer et ton og skal transporteres i en lastbil, og vi skal have hjælp til at sætte den op og pakke den ned.

Sceneområdet skal have en loftshøjde på min. 4,3 meter, en bredde på min. 6,5 meter og en dybde på min. 5 meter. Maksimalt 60 tilskuere – flere hvis der er amfiteatralsk opbygning af sæderne.

Vores Lillescene kan vi derimod rejse med i en stor trailer og et par personbiler. Sceneområdet skal have en loftshøjde på min. 2,4 meter, en bredde på min. 5 meter og en dybde på min. 5 meter. Maksimalt 60 tilskuere – børnene sidder på gulvet.

Spillelokalet skal være mørkelagt, og vi skal bruge 2 stikkontakter 220 Volt, 10 Ampere.

Skal vi komme til dig, skal vi udover forestillingen have transporten betalt – og om nødvendigt også en overnatning.

PRISER:
Store scene i Skørping 5.000 kr. Andre steder 25.000 kr. Lillescenen i Skørping 3.000 kr. Andre steder 3.000 kr. Ekstra forestillinger samme sted 1.500 kr.

Hør nærmere hos
Ole Dan Larsen på telefon 9831 4492 eller ole@afola.dk