Sidste nyt

 

Himmerlandsbilletten

Nu kan du også bestille billetter til vores forestillinger i Kinnorevuen på

www.himmerlandsbilletten.dk

 

40 års jubilæum

Jo, det er rigtigt nok! Til april 2017 har Skørping Marionetteater bevæget dukker og publikum i fyrretyve år. En del af medlemmerne har været med fra starten, og de fleste i omkring 35 år. Det har været 40 år med sjov, hårdt arbejde, glæder, udfordringer og forløsninger. Vi fejrer det med en forestilling, hvor vi spiller udvalgte scener fra adskillige tidligere og nuværende forestillinger. Lørdag den 1. april bliver for et inviteret publikum herunder naturligvis også støttemedlemmer, men til forestillingen søndag den 2. april er der åbent billetsalg.

Fru Salt og Hr. Peber

Det er nogle år siden, vi sidst spillede denne børneforestillingen. Vi har savnet den. Så nu sætter vi den op igen i en ny forfinet udgave. Den er god som oplæg til en snak i børnehaver og de mindste skoleklasser om mobning.

Kejserindens pengekiste

Vi er så småt gået i gang med arbejdet på Selma Lagerlöfs lille drama om pengenes magt. Det er ikke drømmen om pengenes magt i den forstand, vi normalt forbinder med det. Men se nu selv, når vi får det på scenen. Vi regner med premiere i efteråret 2017.

Aladdin

Naturens muntre søn går på scenen med premiere lørdag den 12. marts. Med ham følger 1001 nats og Isphahans eventyrlige univers. Den forunderlige lampes mægtige ånd hjælper Aladdin med at vinde sultan Solimans smukke datter Gulnare og det hele sultanat. Men troldmanden Nureddin vil for alt i verden eje den forunderlige lampe og dens kolossale magt. Vil det monstro lykkes for ham? Oehlenschlägers tekst er bearbejdet af Ole Dan Larsen. Orientens pragt og mystik er genskabt i Henrik Kjelds farverige scenografi. Og det hele er forenet af Søren Steen Nielsens kyndige instruktørhånd.

 

 

Tommelise

Det er lykkedes os at få selveste H.C. Andersen til at gå på scenen. For øjnene og ørerne af os skriver han eventyret om Tommelise. Den små Tommelise er omgivet af de store skrubtudser, oldenborrer, markmus og muldvarp, som alle vil bestemme over hende. Hendes gode hjerte og den trofaste højtflyvende svale redder hende til sidst ud af alle genvordighederne.

 

Hans og Grete genopstår

Heksen har hylet for sidste gang på vores store scene. Operaen Hans og Grete er taget af programmet. Men vi og publikum var så glade for den, at vi har lavet den til en børneforestilling på vores lille scene. Den håber vi også på at komme rundt i landet med.